Alsjeblieft!
Gratis downloads voor het onderwijs

Evaluatie spreekbeurt

Print uit en laat telkens andere kinderen de beoordelaar zijn. Zo is er meer betrokkenheid en kinderen krijgen meer zicht op de beoordelingscriteria als ze zelf een spreekbeurt moeten houden.

Evaluatie boekbespreking

Bij een boekbespreking hoort een beoordeling. Met dit invulblad wordt dat een eitje. Zelfs kinderen kunnen deze invullen terwijl ze luisteren. Zo hebben ze vooraf duidelijk waarop gelet wordt.

Evaluatie werkstuk

Een werkstuk maken is vaak een hele kluif voor de leerling maar het beoordelen als leerkracht ook. Met dit blad kunnen ook de leerlingen onderling al een eerlijk oordeel geven over elkaars werk. Handig!

Tekenspel

Download nu het ‘hoe-goed-ken-je-elkaar-nu-echt’ TEKENSPEL. Leuk als activiteit aan het einde van het schooljaar. Lees de vraag en teken je antwoord op het bord. De klas raadt het antwoord door mee te kijken naar wat er op het bord verschijnt.

Vaderdagposter

Vaderdagalert! Teken, kleur, schrijf of plak  deze plaat vol met je eigen antwoorden op de vragen en de allerliefste woorden voor de allerliefste papa van de wereld. Vaderdag wordt nog leuker met deze speciale poster! 

handleiding van jezelf

Met deze ‘Handleiding van jezelf’ leer je je leerlingen op een snelle en leuke manier kennen. Alle handige informatie bij elkaar in een handleiding! Handig toch? Bij de start van een nieuw schooljaar wil ieder kind wel iets aan je kwijt. 

Back To Top

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van visualiseren en de dingen die ik voor je kan (be)tekenen.

Contact

denise@studioweergaaf.nl

Swentiboldstraat 21
6137 AE Sittard

06 198 768 07

Social