RL20220524_Studio_Weergaaf_Website_Fotografie-(1)-WEB
Over mij.

Denise Knubben

Als meisje was ik graag creatief bezig. Ik tekende, maakte boekjes of verzon complete radioprogramma’s met mijn vriendinnetjes. Na de middelbare school ging ik naar de Pabo werkte daarna als leerkracht in de bovenbouw met een voorliefde voor de creatieve vakken. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben besloot ik het roer om te gooien.

Ik kwam in aanraking met zakelijk tekenen en wist dat ik hiermee verder wilde. Ik deed verschillende cursussen, kocht een iPad en begon. De kennis en vaardigheden die ik in het onderwijs heb opgedaan kan ik goed inzetten in mijn bedrijf Studio Weergaaf.

Informatie uitleggen en overbrengen blijft mijn vak. Op school had ik ook al ondervonden dat ik met tekeningen tijdens de uitleg veel sneller iets duidelijk kon maken dan dat ik er alleen maar over vertelde. 

De mens is nu eenmaal visueel ingesteld. Door plaatjes krijg je er een beeld bij waardoor het kwartje veel sneller valt. Nu zijn scholen, gemeentes en dienstverlenende organisaties mijn voornaamste klanten. 

Het is voor mij de uitdaging om complexe informatie zo eenvoudig mogelijk te verbeelden, liefst met een vleugje humor. Ik vind het leuk tijdens een gesprek of een rondleiding een kijkje in de keuken van een organisatie te krijgen en daarna ergens helemaal in te duiken. Het is als een moeilijke puzzel die ik beetje bij beetje kan ontwarren om zo tot de kern te komen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Ik help je graag om jouw boodschap overzichtelijk, helder en to the point in kaart te brengen in een mooie visual. 

Back To Top

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van visualiseren en de dingen die ik voor je kan (be)tekenen.

Contact

denise@studioweergaaf.nl

Swentiboldstraat 21
6137 AE Sittard

06 198 768 07

Social