Privacy Policy

Deze privacyverklaring geldt als je de website bezoekt van Studio Weergaaf, klant wordt, contact met mij hebt of je aanmeldt voor de nieuwsbrief. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik doe met jouw gegevens.

Artikel 1 Zorgvuldig gebruik

Ik bewaar en gebruik jouw gegevens voor zorgvuldig vastgestelde doelen. Hierna omschrijf deze doelen:

a. Contact en uitvoeren van mijn dienstverlening

Jouw gegevens gebruik ik om contact met je te onderhouden. Ook gebruik ik deze om facturen te sturen en voor mijn boekhouding. Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt, behalve voor zover ze worden opgeslagen op servers, waarvoor ik diensten afneem van derden.

b Versturen van nieuwsbrieven

Als je je hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief dan gebruik ik jouw gegevens om deze nieuwsbrief aan je te versturen per e-mail. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? In iedere nieuwsbrief staat onderin een link via welke je je eenvoudig kunt afmelden

c Voldoen aan de wet of een verzoek van de rechter

Het kan zijn dat ik jouw gegevens moet delen om te voldoen aan de wet of een verzoek van de rechter.

Artikel 2 Cookies

Een cookie is een klein tekstbestandje dat op je computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen wanneer je de website Studio Weergaaf bezoekt. Een cookie heeft een uniek nummer waaraan gegevens gekoppeld kunnen worden.

Op mijn website worden cookies geplaatst voor statistische doeleinden en om deze zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dat precies kunt doen.

Artikel 3 Bewaren

Jouw gegevens bewaar ik niet langer dan nodig voor het doel waarvoor ik ze heb verzameld.

Meld je je bijvoorbeeld af voor mijn nieuwsbrief dan verwijder ik jouw naam en e-mailadres ook uit mijn bestand. Als je klant bij mij wordt dan bewaar ik jouw gegevens zolang je klant bij mij bent. Om te voldoen aan de wet bewaar ik gegevens voor mijn administratie die ook jouw persoonsgegevens kunnen bevatten voor een periode van 7 jaar.

Artikel 4 Inzage en aanpassen

Als je wilt kun je een overzicht krijgen van de gegevens die ik van je verwerk. Ook kun je aan mij vragen of ik je gegevens aanpas of verwijder. Stuur in dat geval een e-mail naar denise@studioweergaaf.nl. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van mij. Ik controleer wel altijd of het verzoek van jou afkomstig is.

Privacy verklaring januari 2020 versie 0.1

Deze privacyverklaring kan ik wijzigen. Ik adviseer je dan ook af en toe op deze pagina te kijken of deze verklaring is gewijzigd.

Back To Top

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van visualiseren en de dingen die ik voor je kan (be)tekenen.

Contact

denise@studioweergaaf.nl

Swentiboldstraat 21
6137 AE Sittard

06 198 768 07

Social