Visuals

Geen saaie presentaties of teksten meer die nog meer vragen en onduidelijkheden oproepen! Maak je boodschap eens visueel. Een goede visual helpt je je verhaal helder te over te brengen. Het maakt een complex idee inzichtelijk en trekt meteen de aandacht van je publiek. Het vertelt jouw verhaal in een duidelijk beeld. Overzichtelijk, to the point en efficiënt. Ik maak die aantrekkelijke visual voor jou, zodat jij je punt kunt maken.

Hoe het in zijn werk gaat?

Dat kan op verschillende manieren, afhankelijk van jullie wensen. Vaak krijg ik voor we in gesprek gaan al wat achtergrondinformatie aangeleverd. In een meeting hoor ik graag jouw toelichting over het onderwerp en vraag ik door om samen tot de kern te komen. Als we dat helder hebben, bepalen we welke structuur en of een metafoor passend is.

Jullie geven aan wat de wensen zijn m.b.t. de stijl, het formaat en kleurgebruik. En dan begin ik aan de eerste versie. Als deze klaar is, hoor ik graag jullie feedback. Deze verwerk ik om tot een mooi eindresultaat te komen.

Live tekenen tijdens een vergadering of event behoort ook tot de mogelijkheden. Ik teken mee tijdens jullie meeting en zet achteraf nog even de puntjes op de i, waarna jullie hem in je mailbox kunnen verwachten.

Enkele voorbeelden:

Meer weten?

Back To Top

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van visualiseren en de dingen die ik voor je kan (be)tekenen.

Contact

denise@studioweergaaf.nl

Swentiboldstraat 21
6137 AE Sittard

06 198 768 07

Social